12. mar 2020

Generalforsamlingen er aflyst grundet Coronavirus

På baggrund af regeringens opfordringer omkring Coronavirus har vi hos NÆRVARMEVÆRKET besluttet at aflyse den planlagte generalforsamling, der skulle finde sted torsdag den 26. marts 2020. Læs direktør Michael Meldgaards besked til alle forbrugere.

Kære forbrugere i NÆRVARMEVÆRKET.

Regeringen oplyser løbende omkring Corona-virus, og vi forholder os naturligvis konstant til myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Der er nu kommet yderligere skærpelser fra regeringens side, og der strammes meget op for at undgå smittespredning i samfundet.

Derfor har bestyrelsen og ledelsen i NÆRVARMEVÆRKET besluttet – efter samråd med vores advokat – at benytte sig af muligheden for at udsætte den årlige generalforsamling på ubestemt tid, for at undgå unødig samling af personer.

Vi vil også gerne understøtte, at de tiltag som gøres for at bekæmpe smitten fungerer bedst muligt, så vi alle kan komme gennem denne uvante situation så godt som muligt.

Information om afholdelse af generalforsamling vil blive annonceret på hjemmesiden og via mail, når situationen og tiden er til det.

Vi håber på jeres forståelse af vores handlinger, der er gjort i den bedste mening…

Med venlig hilsen

Michael Meldgaard Christensen

Direktør TLV-Forsyning ApS+

Få nærvarme

Ring til os på telefon 4048 4399 og få mere at vide…