13. aug 2019

Varmepumpe pris inkl montering – en billig og nem løsning

Når du vælger en luft til vand varmepumpe som ny varmekilde i dit hjem, følger der naturligvis en investering med. Prisen på varmepumpen samt monteringen afhænger af flere faktorer, som gør det svært at give en generel pris for det hele. Men her får du det tætteste vi kommer en pris, uden vi har besøgt dig.

For at du får mest muligt ud af din luft til vand varmepumpe, er der et par forudsætninger, der skal være opfyldt. Disse kan også have betydning for prisen.

En luft til vand varmepumpe er den oplagte afløser til oliefyret, men den er også et godt alternativ til et jordvarmenlæg. Jordvarmeanlægget vil som regel spare dig mere i varmeudgifter end varmepumpen, men det kræver også mere af dig og din grund – og at du har lyst til at få hele din have gravet op.

Du kan spare op imod halvdelen af din nuværende varmeudgift, når du afløser oliefyret med nærvarme. En luft til vand varmepumpe kræver dog, at huset er velisoleret, hvis du skal have det største udbytte.

 

Tre typer bidrag i din pris

Når du har besluttet dig for en nærvarmeløsning, består din samlede pris af:

  • Faste årlige bidrag
  • Forbrugsbidrag
  • Investeringsbidrag

 

Under faste bidrag skal du regne med 1.500,00 kr. om året til administration, 2.000,00-3.500,00 kr. til varmepumpebidrag og 1.875,00 kr. til det årlige, obligatoriske serviceeftersyn. Som forbrugsbidrag betaler du også en variabel varmepris på 8 øre/KWh, som dækker de forventede udgifter til reparation og vedligehold, som din montør står for.

Du afregner el-forbruget direkte til dit selvvalgte elselskab. En luft til vand varmepumpe leverer ca. tre kilowatt varmeenergi for hver kilowatt el, den forbruger – med hurtig hovedregning er det klart, at det er en attraktiv gevinst.

Investeringsbidraget er prisen, der dækker over de udgifter, der er i forbindelse med opstart af din nye varmekilde i en standardinstallation. Det er blandt andet prisen på din varmepumpe og montering, som foretages af din lokale nærvarme-installatør.

I prisen og i forbindelse med monteringen fjerner vi dit kedelanlæg og monterer et inde - og udemodul med rør og slanger.

Værdien, der medfølger ved salg af energibesparelse, indgår i investeringsbidraget.

En varmepumpe pris inkl montering er mellem 63.000,00 kr og 115.000,00 kr. alt efter din boligtype. Det kan du læse mere om i vores tarifblad.

 

Du betaler fire gange årligt

For de årlige udgifter bliver du opkrævet forud i januar, april, juli og oktober i fire lige store aconto rater. Du kan altså nemt budgettere med dine årlige varmepumpe priser. Du kan også oprette dine betalinger til PBS, så det bliver endnu nemmere at betale.

Investeringsbidraget kan du få finansieret gennem Resurs Bank, så du ikke skal have alle pengene op ad lommen på een gang. Her kan du beregne din pris for lånet.

Få en pris på varmepumpe inkl montering ved din lokale nærvarme-installatør. Han har ekspertise i at optimere og udvælge det rette anlæg, så du får varme nok og den højst mulige økonomiske fordel.

 

Få nærvarme

Ring til os på telefon 4048 4399 og få mere at vide…