PVT - Fremtidens varme, idag

Det komplette PVT energisystem fra Nærvarmeværket udnytter det kombinerede solcelle- og solvarme-koncept fra Q-Silence, der sammen med en vand/vand varmepumpe effektivt anvender energien fra solen og udeluften der rammer hustaget til el- og varmeproduktion med hidtil uset virkningsgrad.

PVT

PVT solpanelerne er miljøvenligt produceret i Holland af HR-Solar gruppen, der gennem 30 år har produceret solpaneler til det europæiske marked.

Varmepumpen kommer fra østrigske PICO Energy, der har stor fokus på 100% bæredygtig produktion gennem bl.a. eget solcelleanlæg og vandkraft til fabrikken.

 

Bæredygtigt 

Det banebrydende PVT-koncept udnytter overskudsvarmen fra elproduktionen i solcellerne til effektiv varmeproduktion i ejendommen.

Når der ikke er sol, hentes varmen innovativt fra udeluften som passerer bag de specielt designede PVT paneler på taget. Varmen ledes til en varmepumpe der effektivt producer varme til ejendommen hele døgnet og hele året…

 

Egen strøm

Elproduktion fra solcellerne bruges til at drive varmepumpen i dagtimerne. Overskydende el anvendes i resten af ejendommen eller til at lade elbilen. El kan også sælges til elnettet. I aften og nattetimerne købes el typisk billigere end om dagen til driften af varmepumpen som med en SCOP på hele 5,0 i gennemsnit over året er yderst effektiv. Sammenlagt fås et system der leverer energi til ejendommen med en banebrydende lav årlig omkostning.

 

Fremtidens varmesystem, idag

Da et PVT system er skræddersyet til hvert enkelt hus, kræver det en direkte dialog mellem os og dig som kunde, for at give dig den helt rette pris for konceptet til netop dit hus. 
Ring endelig til os og få en nærmere snak om hvordan løsningen kunne blive i dit hus på: 40 48 43 99

Få nærvarme

Ring til os på telefon 4048 4399 og få mere at vide…