Kontakt

Har du spørgsmål, ønsker om et uforpligtende tilbud eller er der problemer med dit anlæg? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 4048 4399 eller sende os en mail nvv@tlv.dk.

Nærvarmeværket a.m.b.a.
Tværvej 11
8570 Trustrup

CVR: 3985 8622

 

 

Michael Meldgaard

Direktør
4048 4399
mmc@tlv.dk

Michael møder du på telefonen hvis enten Jeanette, Kenneth, Line eller Kristian er optaget. Michael er idémanden bag Nærvarmeværket efter mange års erfaring i fjernvarmebranchen. Til dagligt er Michael også Direktør for vores lokale fjernvarme- og vandværker i TLV Forsyning.

Kenneth Hjortshøj

Strategisk Teamkoordinator – KLSA - VEA
4048 4399
kmh@tlv.dk

Kenneth er ham du møder i telefonen, hvis Jeanette er optaget. Kenneth har den overordnet koordination af Nærvarmeværkets aktiviteter, både vedr. planlægning og markedsføring. 

Line Sejer Kjellerup Thomsen

Administrativ Teamleder
4048 4399
nvv@tlv.dk

Line kan du møde på telefonen, hvis enten Jeanette, Kenneth eller Kristian er optaget. Line håndtere alt det bagvedliggende og sikre at tingene bliver registeret korrekt. 

Kristian Kristensen

Teknisk Servicechef
4048 4399
kk@tlv.dk

Kristian møder du på telefonen i det daglige samarbejde med Jeanette & Kenneth. Kristian er den tekniske servicechef, med det overordnet ansvar for at de varmepumper vi sælger, bliver installeret til den aftalte tid og efter vores høje standarder. 

Jeanette Pedersen

Kontorassistent
4048 4399
nvv@tlv.dk

Jeanette er hende du møder først på telefonen, når du ringer til os. Jeanette sørger for at du kommer til at snakke med den helt rigtige person, alt efter hvilket spørgsmål du måtte have. 

Bestyrelsen:

Formand: Bjarne Bøhl Pedersen
Næstformand: Klaus Helweg
Medlem: Severin Traberg
Medlem: Thomas Larsen


Direktør: Michael Meldgaard

 

Vil du lære Nærvarmeværket bedre at kende?

Få nærvarme

Ring til os på telefon 4048 4399 og få mere at vide…