Nærvarme-bloggen

Få de seneste og vigtigste nyheder, tips og guides om luft-til-vand varmepumper, Nærvarmeværket og nærvarme. Herunder ser du alle vores indlæg.

Har du spørgsmål til luft-til-vand varmepumper?

Kontakt os for at høre mere. 


Del gerne din nærvarme viden

Læser du noget, andre kunne have glæde af at vide? Du er velkommen til at dele vores indlæg i dine netværk. 

Følg os også på Facebook, hvis du vil have nærvarme-nyheder i dit feed. 

 

Generalforsamling i Nærvarmeværket 2021 udsættes

Grundet Corona situationen har bestyrelsen i Nærvarmeværket A.m.b.a. på et bestyrelsesmøde den 17. marts 2021 besluttet at udsætte den ordinære generalforsamling, som skulle være afholdt den 31. marts 2021 på ubestemt tid Der vil blive indkaldt til ny generalforsamling så snart Corona situationen tillader dette

Søg tilskud til nærvarmeløsning

Fra den 15. oktober 2020 kan der søges tilskud til konvertering til en varmepumpe fra Nærvarmeværket

Lene og Morten er andelshaver nummer 100

Lene og Morten har købt en købt en varmepumpe og fået en andel i Nærvarmeværket, som nu har rundet andelshaver nummer 100. Parret er glade for, at de har fået fjernet deres gamle brændefyr og har fået installeret en luft-til-vand varmepumpe i stedet for.

Varmepumpe pris inkl montering – en billig og nem løsning

Når du vælger en luft til vand varmepumpe som ny varmekilde i dit hjem, følger der naturligvis en investering med. Prisen på varmepumpen samt monteringen afhænger af flere faktorer, som gør det svært at give en generel pris for det hele. Men her får du det tætteste vi kommer en pris, uden vi har besøgt dig.

Sofie og Dennis valgte nærvarme og skrottede oliefyret

Sofie Bekker Madsen og Dennis Gits Jensen var blandt de første til at tage del i Nærvarmeværket som andelshavere. De har købt et ældre parcelhus i landsbyen Ålsø, og har skrottet det gamle oliefyr.

Forskelle og fordele ved leasing og andel for luft til vand varmepumper

Når du bor i et område, hvor det ikke er muligt at få fjernvarme, skal du gøre dig overvejelser om, hvilken varmekilde der egner sig bedst til din ejendom.

Få nærvarme

Ring til os på telefon 4048 4399 og få mere at vide…