10. jan 2023

Vores varmepumpe-program for 2023

Velkommen 2023 - Vi viser her frem hvilke varmepumper vi vil tilbyde i 2023. Vores tarifblad er også opdateret jf. prisudviklingen i Europa.

DVI

DVI

Varmepumpen fra DVI har et unikt design, idet at varmepumpens ude-del er cylinderformet – Denne udformning gør at støj/luft fra blæseren sendes op mod himlen i stedet for vandret ud.

Udformningen og farvevalget på ude-delen gør det attraktivt at finde alternative placeringer i haven, fremfor op af husmuren.

I kabinettet indenfor er der brugt en gennemstrøms-varmeveksler, som først opvarmer vandet, når det skal bruges.

Prisen for DVI varmepumperne starter ved kr. 129.900,- for en 5 kW(Standard installation omfatter VVS og el-arbejde vedr. installation – Ekstra kan forekomme i form af støbning af fundament, ekstra rørføring og ekstra el-kabel)

Dette er varmepumpen til dig som vil have en anderledes designet ude-del, som giver mulighed for alternative placeringer.

PICO Energy

PICO Energy

A+++ luft/vand varmepumpe kommer i vores sortiment fra det Østrigske mærke Pico Energy, som på produceres på deres fabrik i Østrig, hvor energien til at drive fabrikken kommer fra eget solcelleanlæg og vandkraftværk – Det er vores high-end model.

Selve pumpen er energimærket med A+++, ved 55 grader, som er det der kan give det ’’høje’’ tilskudssats ved Sparenergi.

Pico Energy pumpen er en af de mest støjsvage luft/vand varmepumper på markedet.

Prisen for Pico varmepumperne starter ved kr. 156.500,- for en 12 kW(Standard installation omfatter VVS og el-arbejde vedr. installation – Ekstra kan forekomme i form af støbning af fundament, ekstra rørføring og ekstra el-kabel)

Dette er varmepumpen til dig som vil have noget af det bedste der pt. findes på markedet.

Vaillant

Vaillant

Tyske Vaillant, som har 145 års erfaring i at dække kundernes behov for varme og varmt vand. Målet for Vaillant er effektiv udnyttelse af energien, men samtidig med omtanke for miljøet.

Som alle vores andre nye varmepumpe modeller, er den fra Vaillant også et monoblok anlæg – Der er dermed kun kølemiddel i udedelen af varmepumpen.

Det unikke ved Vaillant varmepumpen er at den bruger et naturligt kølemiddel med betegnelsen R290, som har en utrolig lille CO2 ækvivalent på faktor 3. Det betegner hvor meget potentiel forurening der kan ske, hvis uheldet er ude og det slipper ud i atmosfæren. Til sammenligning har et typisk ’’normalt’’ kølemiddel en CO2 ækvivalent på 2088.

Prisen for Vaillant varmepumperne starter ved kr. 136.500,- for en 6 kW(Standard installation omfatter VVS og el-arbejde vedr. installation – Ekstra kan forekomme i form af støbning af fundament, ekstra rørføring og ekstra el-kabel)

Dette er varmepumpen til dig som vil have et naturligt kølemiddel og evt. har behov for en højere fremløbstemperatur.

Kenneth Hjortshøj

Strategisk Teamkoordinator – KLSA - VEA

kmh@tlv.dk

40484399

Få nærvarme

Ring til os på telefon 4048 4399 og få mere at vide…