26. nov 2019

Lene og Morten er andelshaver nummer 100

Lene og Morten har købt en købt en varmepumpe og fået en andel i Nærvarmeværket, som nu har rundet andelshaver nummer 100. Parret er glade for, at de har fået fjernet deres gamle brændefyr og har fået installeret en luft-til-vand varmepumpe i stedet for.

Nærvarmeværket er et andelsselskab, der startede op i foråret 2018 for at sikre boligejere uden for fjernvarmeområder moderne og miljøvenlig opvarmning gennem luft-til-vand varmepumper.

“At det er bygget op som et andelsselskab, giver andelshaverne en lang række fordele, blandt andet fordi der ikke er aktionærer eller andre, der skal tjene på selskabet," fortæller Michael Meldgaard, der er direktør for Nærvarmeværket.

“De får reel indflydelse, lavere gennemskuelige priser og en sund fælles økonomi.”

 

Ingen bekymringer med en andel

Det er trygt at være andelshaver ved Nærvarmeværket, fordi der er ingen bekymringer, fortæller Lene og Morten. De har været ejere af en helt ny luft-til-vand varmepumpe i en uge, og de er allerede glade for beslutningen om at have købt en andel. Hør mere i videoen:

 

 

Nu kan vi tage på ferie

Lene og Morten har aldrig været på vinter- eller juleferie, fordi de så har været afhængige af, at andre har kunnet tage forbi deres hus og smide træ på deres gamle træfyr. Det skal de ikke tænke på længere. Hør Lene og Morten fortælle i videoen:

 

 

Børnene fryser ikke, når de kravler på gulvet

Lene arbejder som dagplejemor og har dagligt fire børn hjemme i privaten. De kravler rundt på gulvet i både køkkenet, i stuen og i gangen, så der skal være godt med varme på, så de små poder ikke fryser. Hør Lene fortælle om hendes bekymringer for kolde gulve i videoen:

Få nærvarme

Ring til os på telefon 4048 4399 og få mere at vide…